Trött och lite nervös

I natt hade jag en sån där härlig natt när man ligger och vrider och vänder på sej i all oändlighet för att till slut bli stressad över att man aldrig somnar och sen är det kört. Blev inte många timmars sömn i natt med andra ord.

Sen är jag också lite nervös, för idag kommer det ut ett reportage om mig i tidningen Mitt i. Jag är en person som gillar att höras men inte nödvändigtvis synas så detta är rätt stort för mig. Ska ändå bli intressant att se vad jag får för reaktioner från människor.

Om du inte får tidningen Mitt i så finns artikeln i pdf-format här:

Artikel i Mitt i 2009-03-17

Trevlig läsning.

Etiketter: , , , , ,

13 kommentarer till “Trött och lite nervös”

 1. Catharina skriver:

  Läste nyss ditt repotage i Mitt i, blev helt tagen av en fantastisk läsning om DIG och din familj. Kommer nu läsa din blogg så ofta jag kan.
  MVH Catharina

 2. Gudrun skriver:

  Jag har läst reportaget i Mitt i och blev mycket berörd av reportaget. Du har gått igenom massor av tuffa behandlingar och jag hoppas av hela mitt hjärta att du klarar dig med medicinering framöver.

  Det är så orättvist när unga människor drabbas av så svåra sjukdomar som du gjort.

  Jag önskar dig ett långt och bra liv, och du, du behöver inte alls vara nervös för reportaget, istället säger jag tack för att vi läsare fick ta del av vad du varit/är med om.
  Varma hälsningar till dig och din familj

 3. Mia skriver:

  Hej

  Fick mitt i Haninge idag.. Höll på att bränna chickybitsen och överkoka pastan, till barnen. Jag var helt fast i tidningen. En blogg är ett fantastiskt redskap att hjälpa en framåt i livet. Ska sätta mej och läsa ikapp här inne ikväll tänkte jag.. Lägger till dej som favorit inne på min andra blogg, ( http://www.betongvillan.blogspot.com ) om det är okej…

  Hoppas allt gott till dej och din familj

  Mvh Mia

 4. Naima skriver:

  Har nyss läst artikeln om dig i Mitt i. Jag har nyligen förlorat min mamma i cancer och tänker mycket kring denna sjukdom. Det var positivt att få läsa om någon som har en så positiv inställning. Tack för att du delat med dig av din erfarenhet. Jag önskar dig ett bra liv med din fina familj.
  Mvh Naima

 5. Saga skriver:

  Hej Pär

  Har nyss läst Mitt I o har nu även läst din blog. Har samma “skit” som du fast min sk stora första behandling fungerade inte så bra så nu genomgår jag en ny kur en mildare variant på sådär 6-8 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Jobbigt som bara den men man tappar inte håret o matlusten är borta ca 2 veckor vid varje behandling. När cancercellerna har kommit ner till mellan 7-10 gör man en transplantation, de har hittat en donator i Tyskland…tusen tack tyskar som verkar donera både organ o stamceller. Jag är mycket äldre än du men är lika trött på att åka till HS….får åka 3 ggr/vecka för att underhålla blod o trombocyter till en underhållande nivå. Mår faktiskt ganska bra o gnäller faktiskt inte. Anser att det inte hjälper ett endaste dugg utan man gräver bara ner sig själv o sin omgivning med att vara negativ. Jag ska överleva detta framförallt för min egen skull (vill också jobba) för min man, mina barn o barnbarn. Allt jättegott till dig i framtiden.

  Mvh Saga

 6. maggan skriver:

  Har just läst om dig i tidningen och din blogg.
  Önskar dig och din familj all lycka!

 7. Dajana skriver:

  Hej Pär! Vill bara hälsa och säga att du skriver sååååååå fint och vi är värkligen ..jätte glada,, att du mår bra!
  Till dig många hälsningar från ,,B15.
  LYCKA TILL MED LIVET!

 8. Björn Karlsson skriver:

  Hej Pär.
  Du och jag delade rum en tid på KS för ungefär ett år sedan. Jag hade också AML. Det var jag som ofta hade fru och två barn på besök. Roligt att höra att det går så pass bra för dig och att du är så positiv. Det var du redan då. Kanon att det håller i sig och att du orkar. Jag vet att det nästan är en förutsättning, men det kan vara svårt ibland trots den vetskapen. Starkt.

  Själv är jag också positiv för det mesta. Men det går upp och ner. Vill verkligen inte ha ett återfall. Fyra års väntan kvar. Men din inställning smittar av sig på mig, så nu känns det lättare att hålla modet uppe. Stort tack !!!

 9. Läsaren skriver:

  Dina besökssiffror på bloggen kommer att 10-dubblas efter den artikeln. Jag själv blev djupt berörd och önskar dig och din familj lycka till och hoppas att du blir helt frisk och snart får tillbaka smaklökarna och kan njuta av sushi.

 10. Elisabeth Edén skriver:

  Hej Pär…så märkligt…i söndags 15/3 fick jag besked om att min kära svägerska och vän Christina åkt in akut till sjukhus pga av svår lunghinneinflammation där upptäcktes oxå att hon drabbats av akut myeloisk leukemi!!???? Från att ha varit kärnfrisk i hela sitt liv…drabbas hon av det här…Så fruktansvärt…Jag är helt förvivlad.
  Sen på måndagen 16/3 låg Mitti tidningen i trappuppgången jag tog ett ex…och läste din livsberättelse……Märkligt!!!
  Vill verkligen Tacka dig för att du delar med dig av dina erfarenheter och av din styrka och livsglädje. Är fortfarande i chocktillstånd…och är såååååå rädd att det värsta ska hända…Christina har två underbara söner Isak 11 år och Assar 6 år…de är kusiner med min som oskar 8 år…Nu ber jag till de högre goda makterna att Christina ska klara den här persen…hon är stark har alltid varit…men är ändå orolig och rädd.
  Det är om man befinner sig i en bubbla, i en ond mardröm…
  Man frågar sig varför och hur kunde det bli så här???
  Hon bor i Gävle… som drabbades utav nedfall från Tjernobylolyckan…

  Tack igen Pär…
  Och stort Lycka Till
  / Elisabeth

 11. Nathalia skriver:

  Jag kommer hem från jobbet idag. Tar tidningen som låg i hallen och sätter mig på toa. Jag slänger ifrån mig den, men den öppnas i mitten.
  Vem ser jag där? -Dig.
  Först tänkte jag “nämen Pär, shit i tidningen. Vilken grej!”
  Sen börja jag läsa…

  Du är en otrolig person! Jag skratta och grät samtidigt! Trots allt som händer dig har du hållt upp ditt härliga jag. Jag beklagar för din vän.
  Jag hoppas och önskar verkligen, från mitt hjärta, att du ska må bäst till 100 år och mer!

  Chilenska kramar till dig och din familj.
  Bästa hälsningar från Natta.

  P.S. Härmed är jag en trogen Pärra-blogg läsare! <3

 12. Joel Törnebohm skriver:

  Hej Pär!

  Gamla klasskompisen från Lindholmen här, det var ett tag sen. Läste artikeln i mitt i, fy fasen vilken tuff period. Bra att du är på benen igen.
  Ha det bra nu.

 13. Salle skriver:

  Tjena Pär!

  Fan va förvånad jag vart när jag öppnade uppslaget (Sundbyberg tidningen) och såg en bild som jag bara kände igen och insåg att det var du..=) Härligt att höra att du klarat dig igenom det hela så pass bra! Hörde från Joel för länge sedan något om vad som hänt dig, men visste inga detaljer. Keep being strong!
  //Gammla klasskompisen Mathias S
  - Gustav Vasaskolan

Lämna en kommentar